Hitta hit:
T-bana: Universitetet
Frescativägen 40

Ordinarie öppettider:
Tisdag-fredag 11-17
Lördag-söndag 10-18

  • Huvudmeny
Interiör från Cosmonova. En pojke tittar förundrat upp mot kupolen.

BOKA Cosmonova för skolor

På Cosmonova får dina elever en unik upplevelse under en stor kupolformad duk. Filmerna kombinerar kunskap och underhållning på ett spännande sätt. Alla filmer har svenskt tal.

Bestäm vilken film som ska visas!

Tisdag, onsdag, torsdag och fredag kan du som lärare välja vilken film som ska visas på de tre första föreställningarna på Cosmonova!

Gruppen måste bestå av minst 10 elever och medföljande lärare. Du måste vara den första som bokar biljetter till just den föreställningen.

Erbjudandet gäller under skoltermin med undantag för skollov. Det kostar 50 kr/elev, medföljande lärare betalar samma pris.

Välj din årskurs här nedanför eller i menyn för att se vilka filmer som erbjuds som Skolans val.

kollage med fjärilar. Illustration: Annica Roos

FÖRSKOLA

En av skolans val-filmena passar för barn i förskolan. Tryck på bilden här ovanför för att se vilken det är och boka biljetter.

kollage med fjärilar. Illustration: Annica Roos

FÖRSKOLEKLASS - ÅK 3

Sex av skolans val-filmerna passr för grundskolans yngsta elever. Tryck på bilden här ovanför för att se vilka de är och boka biljetter.


kollage med fjärilar. Illustration: Annica Roos

ÅK 4-6

Sju av skolans val-filmerna passar för elever i åk 4-6. Tryck på bilden här ovanför för att se vilka de är och boka biljetter.


Person som tittar på växter. Foto: Mikael Axelsson

ÅK 7-9 OCH GYMNASIET

Nio av skolans val-filmerna passar för gundskolans äldsta elever och elever i gymnasiet eller vuxenutbildning. Tryck på bilden här ovanför för att se vilka de är och boka biljetter.

 

Frågor? Kontakta skola@nrm.se