Hitta hit:
T-bana: Universitetet
Frescativägen 40

Ordinarie öppettider:
Tisdag–fredag 11–17
Lördag–söndag 10–18

  • Huvudmeny
Människor i olika åldrar i en ljus miljö. Bord med olika naturföremål syns i bakgrunden.

SKOLA

Välkommen till Naturhistoriska riksmuseets webb för lärare! Här kan du boka skolbesök, hitta material till dina lektioner, anmäla dig till kostnadsfri fortbildning och mycket mer.

Museet är tyvärr stängt tills vidare

På grund av undersökning och åtgärder av en del av innertaken i museets huvudbyggnad inklusive vissa passager till övriga lokaler, kommer museet att vara stängt tills vidare.

Om du har bokat skolbesök under hösten kan det bli avbokat. Om ditt besök avbokas kontaktar vi dig.

För frågor kontakta skola@nrm.se

Tyvärr har vi i dagsläget ingen information om hur länge stängningen kommer att bestå, men vi arbetar aktivt för en lösning och återkommer med uppdaterad information så snart som möjligt.

test

Boka skolbesök på museet

Här bokar du skolbesök och Cosmonova för skolor. Du hittar också material att arbeta med före, under och efter besöket samt kontaktuppgifter och praktisk information inför besöket.

h

Välkommen på digitalt besök

Under en digital visning har ni en museipedagog och en utställning för er själva och ni kan ställa frågor, precis som under en visning på plats. Välkommen att boka!

h

Hitta material för dina lektioner

Ta in Naturhistoriska museet i klassrummet! Här hittar du lektionsmaterial som du kan använda var du än är. Framtaget av pedagoger och faktagranskat av museets experter.

Person som tittar på växter. Foto: Mikael Axelsson

Fortbildning och inspiration

Här finns aktuella fortbildningar för lärare och lärarstudenter. Prenumerera på Naturhistoriska riksmuseets nyhetsbrev för lärare för inspiration till ditt klassrum.