Vill du hjälpa oss att bli bättre? Svara på vår enkät!
På menyn finns varmrätter, smörgåsar och barnmeny.
Måndag 11.00–14.00
Tisdag–fredag 11.00–16.30
Lörd–sönd 10.00–17.30
Varm mat måndag–fredag 11.00–14.00
Varm mat lördag–söndag 11.00–14.30
Serveras kl. 11.00–14.00.
Köksmästaren rekommenderar Grekisk grönsaksragu med friterad haloumi samt stekt ris
Dagens husman Schweitzerschnitzel med ärtor, citron och rostad potatis
Dagens soppa Morotssoppa med chilli- och kokosmjölk
Köksmästaren rekommenderar Blomkålscurry med papadum och basmatiris
Dagens husman Helstekt fläskkarré med tomatsallad, chilibearnaise och klyftpotatis
Dagens soppa Het morot- och pumpasoppa med ingefära och kokosmjölk
Helgens extrarätt Äggstekt fiskfilé med sauce verte och dillslungad potatis
Meny med reservation för ändringar.
Det finns alltid gluten-/laktosfritt alternativ. Fråga personalen.
HF = Hållbart fiske
Varmrätt 130 kr
Soppa 120 kr
Barnportion Alla varmrätter går att få som barnportion 81 kr
I dagens rätter ingår smör, bröd, råkostsallad samt kaffe och te
I helgmeny och under lov ingår smör, bröd och råkost.
Det finns alltid alternativ utan gluten eller laktos, fråga personalen. Vi väljer att använda ekologiska råvaror så långt det är möjligt. Kaffe, te och mjölk är alltid ekologiskt.
Från den 1/1 2023 kostar lunchen 130:-, soppa 120:- och smörgåspaketen 67:- för det lilla och 107:- för det stora.
För grupper finns möjlighet att förbeställa smörgåspaket. (Vi fakturerar inte under 1 000 kr)
Text