Hoppa till innehåll
Logotyp för Naturhistoriska riksmuseet
Logotyp för Naturhistoriska riksmuseet
Picklade grönsaker

Evenemang

Pickla och fermentera

För dig mellan 18-25 år. Är du nyfiken på att lära dig hur du kan ta tillvara på säsongens råvaror och skapa spännande smaker? Välkommen till en workshop i fermentering på Naturhistoriska riksmuseet!

Prova på att hacka och lägga in grönsaker som du sedan får ta med hem. Workshopen leds av Brigid LeFevre, som är med oss online.

Jag är ett entusiast för småskaligt jordbruk, hälsosam mat och allt som har med fermentering att göra. Jag gillar det som jäser och bubblar och är nyfiken på att utforska och utbilda båda mig själv och andra i dessa processer. Under mer än ett decennium har jag haft förmånen att dela med mig av min passion för fermentering i olika utbildningar, med andra odlare och med privata grupper.

Information om evenemanget

Datum: 22 oktober 2024

Tid: 17:00-20:00

Samlingsplats: I museets huvudentré strax före 17.00

För dig som är 18-25 år.

Fika: Vi ordnar vegetariskt fika till alla, meddela om du har matallergier/ preferenser vi behöver känna till.

Språk: Detta evenemang kommer att hållas på svenska

Lokal: Vi kommer att hålla till i lokalen Labbet på Naturhistoriska riksmuseet

Kostnad: Gratis! Skynda dig att boka, antalet platser är begränsade!

Evenemanget är anordnat av unga för unga. Läs mer och se vilka andra aktiviteter som är på gång på Labbet för unga