Prova på att hacka och lägga in grönsaker som du sedan får ta med hem. Workshopen leds av Brigid LeFevre, som är med oss online.
Brigid LeFevre | Instagram Länk till annan webbplats.
Jag är ett entusiast för småskaligt jordbruk, hälsosam mat och allt som har med fermentering att göra. Jag gillar det som jäser och bubblar och är nyfiken på att utforska och utbilda båda mig själv och andra i dessa processer. Under mer än ett decennium har jag haft förmånen att dela med mig av min passion för fermentering i olika utbildningar, med andra odlare och med privata grupper.
Information om evenemanget
Datum: 22 oktober 2024
Tid: 17:00-20:00
Samlingsplats: I museets huvudentré strax före 17.00
För dig som är 18-25 år.
Fika: Vi ordnar vegetariskt fika till alla, meddela om du har matallergier/ preferenser vi behöver känna till.
Språk: Detta evenemang kommer att hållas på svenska
Lokal: Vi kommer att hålla till i lokalen Labbet på Naturhistoriska riksmuseet
Kostnad: Gratis! Skynda dig att boka, antalet platser är begränsade!
Evenemanget är anordnat av unga för unga. Läs mer och se vilka andra aktiviteter som är på gång på Labbet för unga