Hitta hit:
T-bana: Universitetet
Frescativägen 40

Ordinarie öppettider:
Tisdag-fredag 12-17
Lördag-söndag 10-18

  • Huvudmeny

Starta odlingssäsongen med oss

Det är vår och dags att börja påta i jorden. Kika in i stadsodlingens värld - prova att odla på balkong, uteplats eller i fönster. Här ges tips i filmer.

Här är första filmen, resterandefilmer publiceras varje vardag på vår facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster OCH i spellistan stadsodling på youtubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Häng med!

Odling ger oss möjlighet till gemenskap, avkoppling, bättre livskvalité och lär oss mer om naturen. Det är också lättare än man kan tro att odla egna grönsaker, ibland krävs inte mer än en hink, jord och lite smarta tips.

Stadsodlaren Ulrika Flodin Furås kommer varje vardag under ett par veckor att kickstarta stadsodlingssägongen med oss. Varje dag bjuder Ulrika på tips för din hemmaodling. Vad ska du till exempel odla om du vill ha mycket skörd? Vad är glasrabarber för något? Kanske vill du göra en insats för våra pollinerare?

Gör dig redo för hinkodling och öppna din bi-bar redan nu! Se alla filmer på vår facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster OCH i spellistan stadsodling på youtube. Häng med!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vad är roligast?

Barn med pumpa

Barn tipsar om vad som är roligast i Odla staden!