Hitta hit:
T-bana: Universitetet
Frescativägen 40

Ordinarie öppettider:
Tisdag-fredag 10-17
Lördag-söndag 10-18

  • Huvudmeny

Möten och event i Naturens palats

Endast tio minuter från Stockholms city finner ni Sveriges största museum, den perfekta inramningen för er konferens eller ett event.

På museet finns flera fina möteslokaler och möjlighet att kombinera med film i Cosmonova eller en visning av våra utställningar. 

Vi anordnar både stora event och mindre konferenser. Våra fantastiska lokaler kan hyras av företag, organisationer och privatpersoner. De senaste åren har vi till exempel ordnat middagar, företagsevent och internationella seminarier.

Flera möjligheter

Cosmonova går att abonnera för antingen filmvisning eller powerpointpresentation. Film väljer man ur Cosmonovas utbud, antingen från aktuellt program eller från arkivet.

Passa på att gå en visning i någon av våra utställningar. Ett populärt alternativ är till exempel "10 favoriter" som visar det du inte bör missa under ett besök hos oss. Vi tar grupper om max 30 personer på våra visningar.

Restaurang Fossilen kan erbjuda allt från trerättersmiddag till fika och har fullständiga rättigheter. Dagen kan sedan avslutas med ett avslappnat mingel i Baren.

Här finns möjligheterna att genomföra det där extra som gör ert möte minnesvärt för er och era gäster för lång tid framöver.

Hörsal. Foto: Bengt Olofsson

Allt från den stora konferensen till det mindre mötet.

Mer om våra möteslokaler

Dukning. Foto: Bengt Olofsson

Restaurang Fossilen serverar bra mat för alla smaker.

Mer om restaurang Fossilen

Bild på kuvert. Foto: Lotta Grönkvist Albinsson

För offert: Päivi Nordvall, konferens- och eventansvarig.

E-post: konferens@nrm.se