Hitta hit:
T-bana: Universitetet
Frescativägen 40

Ordinarie öppettider:
Tisdag-söndag 10-18

  • Huvudmeny

Tävlingsvillkor

Var med och tävla med en selfie på dig och din hund!

Tävlingen pågår mellan 25 september - 18 oktober. Vinnarna presenteras tisdag 22 oktober.

För att delta i tävlingen ska du ladda upp en bild på dig själv och din favorithund i vårt tävlingsformulär i anslutning till Naturhistoriska riksmuseets hemsida. Beskriv vilka superkrafter din hund har. Motiveringen i kombination med bilden kommer att avgöra juryns beslut.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Naturhistoriska riksmuseet registrerar dina personuppgifter. Detta sker för kontakt med dig som tävlingsdeltagare samt för användning av bilderna i marknadsföringssyfte för filmen Superpower Dogs. Personuppgifter som lämnats kommer att behandlas enligt GDPR.

Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen, läs mer här

Anställda på Naturhistoriska riksmuseet får delta i tävlingen. De deltagande måste ha fyllt 18 år.

Vinsten består av 4 biljetter till 2 vinnare till filmens premiär. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och priset kan inte bytas mot kontanter eller andra vinster.

Den tävlande ansvarar för att insänd information är korrekt, inte bryter mot svensk lag eller gör intrång i annans upphovsrätt eller kränker en person. Naturhistoriska riksmuseet bär inte något ansvar för motiveringar som strider mot dessa villkor och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.

Vinnande bidrag utses av en jury bestående av representanter på Naturhistoriska riksmuseet. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnarna kommer att presenteras på Naturhistoriska riksmuseets hemsida den 22 oktober. De vinnande bidragen kommer att bli kontaktade på telefon/epost under dagen.

Vinnarna samtycker till att deras namn och bidrag publiceras i Naturhistoriska riksmuseets samtliga kanaler.

Genom att delta i tävlingen godkänner du ovanstående regler/villkor.

Lycka till!