Hoppa till innehåll
Logotyp för Naturhistoriska riksmuseet
Logotyp för Naturhistoriska riksmuseet

Konferens

Endast tio minuter från Stockholms city hittar ni Sveriges största museum, den perfekta inramningen för ert nästa möte eller konferens

Håll nästa konferens i Naturens palats!

På museet finns flera fina möteslokaler och möjlighet att kombinera med film på Cosmonova eller en visning i våra utställningar.

Vi kan anordna konferenser med upp till 290 deltagare. Kontakta konferenbokningen för aktuell tillgänglighet. Våra fantastiska lokaler kan hyras av företag, organisationer och privatpersoner.

Lokaler

Vi har allt från den stora konferensen till det mindre mötet.

Våra möteslokaler

Aktiviteteter

Cosmonova går att abonnera för filmvisning. Filmen väljer man ur Cosmonovas utbud, antingen från aktuellt program eller från arkivet.

Ni kan också passa på att gå en visning i någon av våra utställningar. Vi tar grupper om max 30 personer på våra visningar.

Mat och dryck

Restaurang Fossilen kan erbjuda allt från fika till trerättersmiddag och har fullständiga rättigheter. Här finns möjligheterna att genomföra det där extra som gör ert möte eller konferens minnesvärt för er och era gäster för lång tid framöver.

En kombination av fräscha och bra råvaror som är skickligt tillagade och trevligt serverade är utgångspunkten för restaurang Fossilen.

Kontakta restaurangen för prisuppgifter samt offertförfrågan.

Kontakt

För offert, kontakta konferensbokningen.

Konferensbokningen

Våra möteslokaler

Endast tio minuter från Stockholms city hittar ni Sveriges största museum, den perfekta inramningen för ert nästa möte e...

Sidan uppdaterad:

Innehållsansvarig: Amanda Lingsäter