På menyn finns varmrätter, smörgåsar och barnmeny.
Måndag 11.00–14.00
Tisdag–fredag 11.00–16.30
Lörd–sönd 10.00–17.30
Varm mat måndag–fredag 11.00–14.00
Varm mat lördag–söndag 11.00–14.30
Serveras kl. 11.00–14.00.
Köksmästaren rekommenderar Morot- och zucchini biff med örtkräm och ruccola
Dagens husman Spansk paella med chorizo, kyckling och räkor
Dagens soppa Röd linssoppa med kyckling och kokosmjölk
Dagens extrarätt Presenteras på plats
Köksmästaren rekommenderar Indisk paneer Tikka masala med spenat- och cashewnötter
Dagens husman Volcanobiff med spicy fried potatis (Inspirerad av nya filmen)
Dagens soppa Röd linssoppa med kyckling och kokosmjölk
Dagens extrarätt Presenteras på plats
Köksmästaren rekommenderar Kikärtsbiff med tzatziki och svartbeluga linssallad
Dagens husman Inkokt lax med krämig potatissallad med soltorkade tomater
Dagens soppa Gulaschsoppa med gräddfil och krutonger
Dagens extrarätt Presenteras på plats
Köksmästaren rekommenderar Ugnsbakade rotfrukter med ört- fetaostkräm samt bulgur
Dagens husman Lamm och parmesankorv med ratatouille och stekt potatis
Dagens soppa Gulaschsoppa med gräddfil och krutonger
Dagens extrarätt Presenteras på plats
Meny med reservation för ändringar.
Det finns alltid gluten-/laktosfritt alternativ. Fråga personalen.
HF = Hållbart fiske
Varmrätt 130 kr
Soppa 120 kr
Barnportion Alla varmrätter går att få som barnportion 81 kr
I dagens rätter ingår smör, bröd, råkostsallad samt kaffe och te
I helgmeny och under lov ingår smör, bröd och råkost.
Det finns alltid alternativ utan gluten eller laktos, fråga personalen. Vi väljer att använda ekologiska råvaror så långt det är möjligt. Kaffe, te och mjölk är alltid ekologiskt.
Från den 1/1 2023 kostar lunchen 130:-, soppa 120:- och smörgåspaketen 67:- för det lilla och 107:- för det stora.
För grupper finns möjlighet att förbeställa smörgåspaket. (Vi fakturerar inte under 1 000 kr)
Text