Pressinformation om Cosmonova

Här hittar du aktuell information och pressbilder från Cosmonova. Ange alltid Cosmonovas och fotografens namn vid användning av bilderna.

 • 2014-02-11
  Premiär på Cosmonova: En resa bland korallreven
  Följ med på en resa långt bort, till en plats som nästan bara kan upplevas i fantasin, när En resa bland korallreven kommer till Cosmonova på alla hjärtans dag! I den nya filmen får vi möjlighet att följa med till Västpapuas tropiska öar och uppleva den artrikaste marina platsen på jorden.
  Till pressmeddelandet på MyNewsdesk
 • 2014-01-28
  Välmatad vinterhelg på Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova
  Gör som djuren och växterna – spar energi den kalla årstiden på ett smart sätt. Nu till helgen den 1 och 2 februari arrangerar Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova en inspirerande vinterhelg med energi som övergripande tema.
  Till pressmeddelandet på MyNewsdesk
 • Pressbild Arktis: isbjörnarnas värld
  2012-12-12 13.02
  Sverigepremiär av Arktis: isbjörnarnas värld

  Upplev Arktis karga och fascinerande värld. Följ med isbjörnshonan och hennes två ungar i den klimatutsatta arktiska miljö som är deras hem. Filmen har Sverigepremiär den 30 november på Cosmonova.

  Med... • 2012-05-08 16.20
  Sverigepremiär på Cosmonova —
  The Last Reef: Havens storstäder


  Vi tänker oss ofta korallrev som exotiska platser med lite kontakt med vår värld. Men faktum är att vi är sammankopplade, om än på håll. Precis som i människans storstäder är korallreven...

 • Pressbild Sea Rex 3D: de urtida havsgiganterna
  2012-02-07 14.16
  Sea Rex 3D - om upptäckten av havens T-rex.

  Den 10 februari har Sea Rex 3D: de urtida havsgiganterna Sverigepremiär på Cosmonova. Filmen tar med publiken på en resa ned i de urtida haven för många miljoner år sedan där de får möta, på riktigt...

Till filmsidorna

Aktuellt utbud

Teknisk beskrivning

Teknisk beskrivning av Cosmonova

Kontakt

Vill du veta mer om Cosmonova? Kontakta Caroline Forsström, marknadsassistent:

Telefon: 08-519 551 92
caroline.forsstrom@nrm.se