Hitta hit:
T-bana: Universitetet
Frescativägen 40

Ordinarie öppettider:
Tisdag-söndag 10-18


  • Huvudmeny

För ringmärkare

Det här är en intern hemsida för ringmärkare. Här finns dokument, redovisningsblanketter, datorprogram samt länkar till användbara webbsidor.

Svensk ringmärkning - inriktning och särskilda prioriteringar.PDF

Blanketter och dokument - för ringmärkning och redovisning av märkningar, årsredovisningar från CES-projektet, T-meddelanden, Ringinform och liknande. Uppdaterat 2016-12-29.
Årssummeringar för 1995 till 2015 finns på sidan Ringmärkning och återfynd på den externa webben.

 Datorprogram och manualer - allt som rör datorprogrammet Fagel2 inklusive manualer. Uppdaterat 2012-11-01. Storleken på filerna har angetts i kilobyte (KB) respektive megabyte (MB) för att de som har en långsam internetanslutning ska kunna bedöma hur lång tid det tar att ladda ned filen.

Övergång till det nya programmet Fagel3 pågår. Programmet kan köras med Windows Vista eller senare. För att kunna använda Fagel3 måste märkaren först erhålla en speciellt iordningsställd databas och instruktioner från RC. Därefter kan programmet installeras eller uppdateras via följande länk: http://fagel3.nrm.se/fagel/setup.exelänk till annan webbplats 
Mer information kommer att finnas här så snart vi hinner ordna det.

Ringmärkarmöten - program och deltagarlistor från några av de senaste mötena samt också presentationer från det senaste mötet 2017.

Nyttiga länkar - webbsidor med kartor för att ta fram koordinater samt hitta utrustning ör ringmärkning. Här finns även en ny länk till en fantastisk bestämningsguide på nätet.

Kontakta RC - om det är problem att ladda ned någon fil, om något inte fungerar som det ska eller om du saknar något på webbsidan.